– Tourist destinations – Хотели

Хотелски комплекс Предел

Хотелски комплекс Предел е отворен целогодишно за гости от България и света и им предлага една вълнуваща почивка в подножието на величествените Планини Рила и Пирин. Комплексът е разположен в една от най-известните планински курортни местности в страната – седловината Предела, която разделя Пирин от Рила планина. Още с приближаването на местността, погледът е привлечен …

басейн - хотел Елена

Комплекс „Елена“ се намира в село Баня, Благоевградско, на 5 км от Банско и град Разлог. Баня е най-старото селище в Разложката котловина, между трите величествени български планини Пирин, Рила, Родопи. Къщи под наем за гости Комплекс „Елена“ село Баня работи целогодишно, има уникално разположение с невероятен панорамен изглед към ски пистите на връх Тодорка …

басейн - хотел Добърско

Хотел-механа Добърско се намира в полите на Рила планина, с неповторим изглед към Пирин и Родопите. Ще го видите още с влизането си в село Добърско, старинно българско селище, само на 17 км от прекрасния ски-курорт Банско, на 18 км от Разлог.

 

Адрес:

2799 Добърско, България

Телефон:

0887 401 553

0885 845 910

Уебсайт: www.hoteldobarsko-bg.com

ресторант - хотел При Спаска

Хотел “При Спаска” е семеен хотел в с.Баня – известен СПА курорт близо до Банско. Село Баня има лечебни минерални извори, благодарение на които селото се развива като балнео курорт Село Баня се намира само на 5 км от ски център Банско, на 5 км от град Разлог. “При Спаска” е семеен хотел с изключителен …

хотел Припеците

Хотел „Припеците“ се намира в полите на Рила, на 12 км от град Банско, с прекрасна гледка към Пирин, възможност за ски в Банско, Добринище, Кулиното, Семково.

Хотел „Припеците“  предлага: еко туризъм в Рила и Пирин, туристически и еко пътеки, конна езда, маршрути за екстремни спортове, спортна стрелба, тимбилдинг на фирми, фото сафарита и фото пленери.

 

2768 …

Хотел Пирин Резиденс

Пирин Резиденс се намира на 7 км от Банско, срещу главния вход на голф игрището в Банско, и предлага безплатен WiFi и безплатен частен паркинг. Срещу допълнително заплащане може да се ползва фитнес и спа център на място.

Пирин Резиденс се простира на площ от 10 000 кв. м и разполага с ресторант, лоби бар, съоръжения …

ресторант - Хотел Папи

Хотел „Папи“ е уютен градски хотел с отлично местоположение – в идеалния център на гр. Разлог, който предлага перфектни условия за бизнес и почивка.

Хотелът предлага настаняване в 8 стандартни двойни стаи , 6 апартамента със самостоятелен хол и един ВИП Апартамент с джакузи и сауна.

 

гр. Разлог,  ул. „Опълченска“ 1

Телефон:

0747/80 535,  0747/80 434

0885 252455,  0884 204090

Уебсайт: …

хотел Минерал 56

Минерал 56 е един от най-новите хотели в курортното село Баня (община Разлог) и целогодишно е на разположение на своите гости.

Стилно обзаведен, х-л Минерал 56 разполага с 9 стаи, от които:

– 4 тройни стаи

– 5 двойни стаи (спални)

– в допълнение има 1 двуспален апартамент

Перфектно обзаведена, разполага с ресторант, минерален басейн, фитнес и спа център.

 

село Баня …

Нашите партньори


Проектът е съфинансиран от Европейския Фонд за Регионално Развитие /ЕФРР/ и от националните фондове на участващите страни в Програмата за сътрудничество ИНТЕРРЕГ V-A “Гърция – България 2014 - 2020”

The project is co-financed by the European Regional Development Fund /ERDF/ and by the national funds of the participating countries in the INTERREG V-A "Greece - Bulgaria 2014 - 2020" Cooperation Programme

Back to top