– Спортни клубове

Стадион Разлог

ВОЛЕЙБОЛЕН КЛУБ „ПИРИН – РАЗЛОГ“
Волейболният клуб е с дълга история и през годините е бил решаващ фактор в българския волейбол. Донесъл много награди и спортна радост на своите привърженици.

ГОЛФ КЛУБ „ПИРИН ГОЛФ И КЪНТРИ КЛУБ
Всяка година се организира голф школа за деца на възраст от 8 до 17 години. Програмата включва голф обучение с професионален голф инструктор, възможност за участие на голф турнири, възможност за обучение по Кеди програма.

СКИ КЛУБ РАЗЛОГ
„Ски Клуб Разлог“ организира и провежда обучение по ски за деца и младежи през зимния сезон. През останалата част от годината клубът организира летни тренировки и други спортни занимания за членовете на клуба и ангажираност на децата с подходящи за тях дейности.

ФУТБОЛЕН КЛУБ „ПИРИН“ – РАЗЛОГ
Футболът в Разлог води началото си от 20-те години на ХХ век. През 1946 г. е учредено физкултурно дружество Пирин. Три години по-късно, по съветски модел, в Разлог са обособени няколко доброволни спортни организации на ведомствен принцип. През годините е участвал в Б и В група както и в аматьорската Трета лига.

Туристическо дружество „Пирин“, гр. Разлог
Туристическо Дружество ,,Пирин“ предлага планински водачи на желаещите да опознаят красивия Пирин.

Предвижда се изграждането и на голям спортен комплекс:

Спортен комплекс Разлог

Нашите партньори


Проектът е съфинансиран от Европейския Фонд за Регионално Развитие /ЕФРР/ и от националните фондове на участващите страни в Програмата за сътрудничество ИНТЕРРЕГ V-A “Гърция – България 2014 - 2020”

The project is co-financed by the European Regional Development Fund /ERDF/ and by the national funds of the participating countries in the INTERREG V-A "Greece - Bulgaria 2014 - 2020" Cooperation Programme

Back to top