– Ски писта „Кулиното“

Ски писта „Кулиното“

Планинският ски курорт „Кулиното” те очаква!

В северната част на Пирин, на 1400м надморска височина се намира планинският ски курорт – Кулиното. Той е сгушен във вековна букова гора и е на разстояние от 14км от Разлог и само на 2км от местността „Предел”. Кулиното е много популярно място за отдих сред хората от Разлог и околните села. То предлага на туристите и жителите на града добри условия за ски през зимния сезон. Всяка зима се организират и курсове за скиори, на които всеки може да се запише и да се наслади на неповторимото ски изживяване и уникалната красота на Пирин през зимата.

Ски пистата е с дължина 1300м и има условия за всички видове зимни спортове. Ски центърът разполага с два ски-влека за възрастни и за деца.

На 5км от Разлог се намира ски център Банско.

Нашите партньори


Проектът е съфинансиран от Европейския Фонд за Регионално Развитие /ЕФРР/ и от националните фондове на участващите страни в Програмата за сътрудничество ИНТЕРРЕГ V-A “Гърция – България 2014 - 2020”

The project is co-financed by the European Regional Development Fund /ERDF/ and by the national funds of the participating countries in the INTERREG V-A "Greece - Bulgaria 2014 - 2020" Cooperation Programme

Back to top